0 Varor – SEK0
Gå till kassan eller visa din shoppingbag

Beställa online

PotteryJo erbjuder 3 olika sätt att betala ditt köp

  • Faktura 
  • Kortbetalning med Mastercard, VISA, American Express, Diners, Visa Electron.
  • Direktbetalning NORDEA 

 

 

Faktura

Vi samarbetar med Klarna vilket gör fakturaköpet både tryggt och enkelt. Det innebär att din faktura och skuld överförs till Klarna AB. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du att få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning (PUL). Förutom fraktavgiften på 69 kr så tillkommer det en fakturaavgift på 39 kr på alla fakturabeställningar. Fakturan skickas med E-post. Betalningsvillkor är 14 dagar. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00%.

Kortbetalning

PotteryJo samarbetar med Moneybookers/Skrill för att genomföra säkra kortbetalningar I vår internetbutik. När du betalar med bank/kreditkort tillkommer ingen extra kostnad förutom fraktkostnaden.

Direktbetalning NORDEA 

I dagsläget så kan vi erbjuda direktbatalning för kunder som har NORDEA internetbank.

 

Det är viktigt att du är nöjd med din vara. Från och med att du har mottagit din vara har du 14 dagars öppet köp. Vårt villkor är att varan kommer tillbaka oanvänd i originalskick. Vid byten och returer står du själv för returfrakten.

Om en vara är felexpedierad eller felaktig så står PotteryJo självklart för returfrakten.

 

Byte – Så här gör du

Kontakta oss på info@potteryjo.com så att vi kan reservera de nya varorna till dig.

Fyll i returformuläret som ligger i paketet och skicka tillbaka varorna tillsammans med returformuläret och en kopia på orderbekräftelsen. Tänk på att packa varorna som du vill byta på ett sätt så att de inte kan gå sönder under transporten. Gärna i originalförpackningen. Adressen hittar du i returformuläret.

När vi har fått varan och godkänt bytet skickar vi de nya varorna till dig. Om de nya varorna är dyrare så betalar du mellanskillnaden mot postförskott när du hämtar ut paketet och om de är billigare så återbetalar vi mellanskillnaden till ditt konto, som du har angivit i returformuläret.

Tänk på att du betalar returfrakten.

Observera att om ditt byte ska bli godkänt så måste alla varor vara packade i kartong och med skyddsmaterial, gärna samma som du mottog vid leveransen. Om varan blir förstörd eller att vi inte godkänner bytet debiteras du 300 kr.                  

 

                  Returformulär, klicka HÄR

 

 

Retur – Så här gör du

Fyll i returformuläret som ligger i paketet och skicka tillbaka varorna tillsammans med returformuläret och en kopia på orderbekräftelsen. Tänk på att packa varorna som du vill returnera på ett sätt så att de inte kan gå sönder under transporten. Gärna i originalförpackningen. Adressen hittar du i returformuläret.

När vi fått varorna och godkänt returen återbetalar vi pengarna på ditt konto, som du har angivit i returformuläret.

Tänk på att du betalar returfrakten.

Observera att om din retur ska bli godkänd så måste alla varor vara packade i kartong och med skyddsmaterial, gärna samma som du mottog vid leveransen. Om varan blir förstörd eller att vi inte godkänner returen debiteras du 300 kr.

                   

                  Returformulär, klicka HÄR

 

Reklamationer

Vi garanterar att de varor som vi skickar är felfria vid leveransen. Hantering av reklamationer tillämpas enligt Konsumentköplagen. För att läsa om vilka regler som gäller inom denna lag klicka HÄR 

 

Reklamationer – Så här gör du

Maila PotteryJo så snart som du upptäcker felet på info@potteryjo.com så att vi kan gå igenom reklamationen och beställa returfrakt.

Fyll i returformuläret som ligger i paketet. Viktigt att du anger orsak till reklamationen.

Skicka tillbaka den felaktiga varan tillsammans med returformuläret och en kopia på orderbekräftelsen. Adressen hittar du på returformuläret.

När vi har mottagit och godkänt reklamationen meddelar vi dig detta och skickar ut en ny vara, eller så återbetalar vi dig det som du har betalt för varan.

 

                  Returformulär, klicka HÄR

 

Force Majeure

PotteryJo tillämpar force majeure i händelse av yttre händelser som vi inte kan påverka som tex. krig, revolution, uppror, strejk, myndighetsåtgärd, lockout, blockad, naturkatastrof, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. Detta betyder att detta avtal inte behöver fullgöras till viss del eller i sin helhet. Om detta inträffar kommer vi att försöka kontakta kunden om detta.

Lagar

PotteryJo följer lagen om distanshandelkonsumentköplagen och E-handelslagen

PotteryJo

info@potteryjo.com

Box 5355

102 49 Stockholm

 

Returer/Reklamationer.

PotteryJo

Tulegatan 5A gårdshuset

113 58 Stockholm

 

Allmänt

PotteryJo AB (556741-6507) bedriver webbutiken potteryjo.com.
I priserna ingår moms med 25%.
Är du under 18 år måste du ha målsmans godkännande för att handla hos oss.

Leveransvillkor

Normal leveranstid till ditt lokala utlämningsställe är 2-4 dagar men vi reserverar oss för upp till 7 arbetsdagar (om varan finns på lager). Avisering skickas med ett sms till det mobilnummer som du angivit vid beställningen eller via en pappersavi som du tar med dig när du hämtar ut ditt paket.

Avgifter

• Frakt 69 kr på alla beställningar under 1000 kr (inom Sverige). Fraktfritt över 1000 kr
• Faktureringsavgift 39 kr

Retur och öppet köp

Du har alltid 14 dagars bytes och returrätt från det att du har mottagit varan.

Säkra Leveranser

För att ni som kund ska känna er trygga med att beställa keramik ifrån oss så erbjuder vi en säker transport till ert närmaste utlämningsställe.

Vi packar i extra tjocka kartonger, använder skyddande material så att ingenting ska gå sönder under transporten.

Skulle ändå något ha gått sönder så ber vi er kontakta oss snarast så att vi kan ersätta er med en ny produkt. info@potteryjo.com

 

Leveranstider

Normal leveranstid till ditt lokala utlämningsställe är 2-4 arbetsdagar. Men vi reserverar oss för upp till 7 arbetsdagar.

Fin/No/Dan. 4-10 arbetsdagar.

 

Leverans

Vi skickar alla våra varor med Posten,DHL el Schenker. Du hämtar ditt postpaket på närmaste uthämtningsställe. Avisering sker via SMS, e-post eller brev.

 

Fraktkostnad

Sverige: 69 kr på alla beställningar under 1000 kr. FRAKTFRITT på alla ordrar över 1000kr

Finland/Danmark/Norge: 269 kr på alla beställningar.

För frakt till övriga världen kontakta oss så ger vi er en prisuppskattning. info@potteryjo.com

 

Ej uthämtat paket

För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 150 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.