0 Varor – SEK0
Gå till kassan eller visa din shoppingbag

Aha….

Var det så här det var att ha en 2.5 åring och en 4 åring i vintertider…… S J U K A är vad vi är mest hela tiden sen sisädär 1 december ….

Ja, först var det ögoninflammation, sen vattkoppor följt av vanliga influensor blandat med bakterieförkylningar -och så en släng av den så härliga vintriga kräksjukan. Hur mycket ska vi nordbor behöva stå ut egentligen ??

Eller blir man så här sjuk även på sydligare breddgrader ? Jag undrar bara…. Det är svårt att hitta focus och motivationen just nu, men det blir väl alltid bättre. Vänta bara! – försöker jag intala mig själv, när jag får lite …lite sol i mitt bleka ansikte, kanske till och med får ett tillfälle att ta på mig mina nya solglasögon från Philip Lim som kommer ifrån Love Eye Wear 

Ja, lite ”tycka synd om mig själv” tänk idag, och då finns det ju en liten ljusglimt att det ju faktiskt är Fettisdag. Semlor bakades igår till kontoret, (en plåt brändes dock, har inte lärt mig den nya ugnen…) men det blev iallafall 8 ganska goda om jag får säga det själv.

Så Kära Moi;  lyft blicken och skymta våren- den är snart här……